Skip to main content

Tand- en groef plankensysteem type Betafence

HoriZen® Prime is een moderne, makkelijk te installeren en vrijwel onderhoudsvrije omheining voor volledige privacy. Met HoriZen kan u inkijkvrije en gezellige buitenruimten creëren om tijd met uw familie en vrienden door te brengen.

  • Makkelijk te installeren: slim ontworpen paneelplaten, palen en toebehoren maken een snelle en eenvoudige installatie mogelijk
  • Milieuvriendelijk: de paneelplaten bestaan voor 98% uit gerecycleerde materialen. De palen en toebehoren zijn 100 % recycleerbaar, zodat de impact op het milieu minimaal is.
  • Duurzaam en stevig: paneelplaten met tand-groefverbinding en boven- en onderaan aluminium profielen zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid.
  • Gewaarborgde kwaliteit: 10 jaar BETAFENCE-garantie
  • Personaliseerbaar systeem: Creëer uw eigen favoriete look en ontwerp uw eigen omheining dankzij verwisselbare decoratieve paneelplaten.

Kies uit verschillende opties om een omheining op maat te creëren. Door verschillende elementen te combineren (kleuren, paneelplaathoogtes en decoratieve patronen) kan de omheining worden aangepast aan uw gewenste stijl.

KLEUREN

Lichtgrijs, zandkleur, antraciet en amandelbruin

DECORATIEVE PANEELPLATEN

Classic / Modern

Hoe plaats ik een afsluiting met houtcomposiet tand- en groef plankensysteem type Betafence?

 

Klik hier om de Horizen Prime brochure van onze leverancier Betafence te bekijken.

   Vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan