Skip to main content

Ons bedrijf


sinds1967De firma Van Beversluys werd in 1967 opgericht als een éénmanszaak door de huidige zaakvoerder, de heer Julien Van Beversluys, samen met zijn echtgenote Marie-José Huys. Dankzij hun harde inzet en hun voortdurende streven naar kwaliteit, nam de vraag naar afsluitingen alsmaar toe. Ook bedrijven begonnen interesse te tonen voor hun werk. De zaak groeide en nieuwe werkkrachten moesten aangetrokken worden.

Vanaf 1985 kon vader Van Beversluys ook rekenen op de steun van zijn zoon, Gino, aan wie hij gaandeweg zijn kennis en know-how doorgaf. Meer en meer mensen die zelf een beetje handig waren, kwamen bij de firma Van Beversluys ook aankloppen voor materiaal en stilaan kreeg een afhaalcentrum voor de doe-het-zelvers gestalte, waar deze laatsten tot op vandaag met raad en daad bijgestaan worden.

De zaken namen dergelijke omvang dat de éénmanszaak in 2002 omgevormd moest worden tot een heuse “B.V.B.A. Van Beversluys en Zonen”. Toen al werd voorzien dat de tweede zoon, Mario, mee zijn schouders onder de zaak zou steken, wat effectief gebeurde in 2003.

De omzet van de zaak groeit nog steeds van jaar tot jaar en dit succes valt te verklaren door een mix van esthetiek, kwaliteit, degelijkheid, service en door een voortdurend openstaan voor nieuwe trends.