Skip to main content

TAND- EN GROEF PLANKENSYSTEEM TYPE OCÉWOOD

U kunt ook kiezen voor de milieuvriendelijke vlasvezelcomposiet afsluiting van de Franse firma Océwood. Deze hebben eveneens een beschermlaag in polymeer.

Océwood biedt planken aan met een kern van gerecycleerde pvc en vlasvezel. De toplaag en dus het uitzicht van de planken wordt bekomen door co-extrusie. Zowel de basisstof (gerecycleerde pvc en vlasvezel) als de bovenste laag worden simultaan door een matrijs geperst en zo wordt een meerlagig product bekomen.

Qua toplaag kunt u kiezen uit een effen laag of een laag met een  “houten touch”. Deze houten touch wordt bekomen via 3D-printing en deze techniek is dus zeer innovatief.

Planken

Effen Planken

De effen planken zijn verkrijgbaar in 2 afwerkingen (Original en Infinite). Het gaat om dezelfde planken, maar het ene type heeft nog eens een extra centrale groef. U kunt deze twee afwerkingen ook mixen naar wens voor de opvulling van uw afsluiting.

Planken Boreale

Afmetingen

200x30mm en 1950mm lang

Kleuren

Grafiet / Antraciet / Basalt / Schuimwit / Sneeuwvlokwit / Arabica / Sierra / Mokka

Planken met een houten touch (Tech-sture)

Tech-sture is een nieuwe gepatenteerde technologie van Océwood op basis van 3D printing. Tech-sture-planken hebben een gladde afwerking met een overgang die zo fijn is dat hij bijna onopgemerkt blijft.

Planken Tech-Sture

Afmetingen

200x30mm en 1950mm lang

Houtlook-soorten

Lichte Eik / Teak / Ipé / Rode Ceder

Palen

Beide types planken kunnen gecombineerd worden met hetzelfde type palen. Deze palen onderscheiden zich door hun asymmetrische profiel. Dat maakt het mogelijk om de lamellen in verschillende hoeken van 90° tot 180° te plaatsen. De aluminium palen van de tuinafsluiting hebben een gecertificeerde laklaag. Dit type afsluiting kan ook geplaatst worden met een betonplaat onderaan.

Hoogtes

635 tot 2635mm

Kleuren

Antracietgrijs 7016 / Taupe 7006 / Wit 9016 / Grijs 7037 / Zandzwart 100 / Zandbruin 650

Tuinpoorten

De tuinpoorten bestaan uit Boréale Original of Infinite, of Tech-Sture composietplanken en uit profielen (kader) in gelakt aluminium.

Breedte op maat

Van 0,80m tot 1,20m

Hoogtes

Van 0,80m tot 1,80m

Kaderkleuren

Zandzwart / Grijs 7016 / Grijs 7037 / Wit / Zandbruin / Taupe

Hoe plaats ik een afsluiting met vlasvezelcomposiet tand- en groef plankensysteem type Océwood?

 

Ontdek hier hoe resistent de Océwood planken zijn:

Klik hier om de volledige folder van onze leverancier Océwood te bekijken.

   Vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan